Értékesítés: +36 (96) 556 458

Autóbeszerzés

Rendeljen használtautót külföldről!

Az autó beszerzési szolgáltatásunkon keresztül rendelésre biztosítani tudunk olyan járműveket is, amelyek fizikailag nincsenek a telephelyünkön, vagy egészen egyedi darabok, esetleg Vásárlónk egy speciális igénye. Akár személy-, akár kisteherautóról legyen szó, kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével felkutatjuk, az igénynek megfelelően felépítményt építünk rá, átalakítjuk, a műhelyünk felkészíti a vizsgára és elintézzük az okmányirodai ügyintézést, hogy Önnek egy kívül-belül átvizsgált, névre írt, startra kész járművet tudjunk átadni.

A szolgáltatás folyamata:

Minden autóbeszerzéshez ismernünk kell a járműre vonatkozó egyedi vásárlói igényeket, amelyek alapvetően a következők: a jármű márkája és típusa, a futásteljesítménye, az évjárata, felszereltsége, kisteherautók esetén a felépítmény jellege és a Vásárlónk által rászánt maximális összeg.

Mindezek tudatában megkeressük az igénynek leginkább megfelelő autókat a megbízható európai forrásainkon keresztül. A lehetséges járművekről tájékoztatjuk a Vásárlónkat, hogy szakmai segítségünkkel kiválaszthassa a neki leginkább megfelelőt, amivel kezdetét veheti a vásárlás folyamata.

Ennek első lépéseként papír alapon, foglalót kérünk. Erre azért van szükség, hogy tudhassuk: nem hiába dolgozunk egy járművel és fizetjük ki a vételi árat, hanem a Rendelő biztosan szeretné is megvásárolni azt.

A foglaló beérkezése után cégünk nevére megvásároljuk, majd hazahozzuk az autót. Közben a hitelügyintéző kollégák egyeztetnek Önnel a finanszírozás részleteiről. Ezzel párhuzamosan zajlik a jármű átvizsgálása, műszakira való felkészítése, honosítás és az okmányirodai ügyintézés, hogy Ön elégedetten vehesse át az autóját.

Miért éri meg a szolgáltatásunkat igénybe venni?

- a külföldön vásárolt használt autók gyakran megkíméltebbek és jobban szervizeltek, mint az itthoni társaik

- saját műhelyünk és felépítménygyártónk van, így a jármű gondos, szakmailag felkészült, szakértő kezek alatt megy át, amelyek az autóhoz hozzátesznek, és többként adják tovább azt, legyen szó személy- vagy kisteherautóról

- szakmai segítség, felépítménygyártás, forgalomba helyezés, hitel, biztosítás: nálunk mindent egy helyen talál

- csaknem 30 éves tapasztalatunk van autóvásárlás területén, jól ismerjük a kisteherautókat és a bennük rejlő lehetőségeket

- hitelügyintézőink és kiterjedt banki hátterünk segítségével egyedi finanszírozási konstrukciókat is biztosítani tudunk

- udvarias és segítőkész kollégáinkkal tarthatja a kapcsolatot, akik igyekeznek minél magasabb színvonalú szolgáltatást biztosítani

- Ön biztosan tudhatja, hogy kitől vásárolta az autóját, akkor is ha a jármű külföldi tulajdonos kezében volt

- ügyfélkörünkben sok elégedett, visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk

Mennyibe kerül az autó beszerzési szolgáltatás?

A Vevő által megadott maximális összeg kereteibe mindig benne van az autó teljes ára, a jármű hazaszállításának, a műszaki átvizsgálásnak, műszaki és eredet vizsgáknak, az okmányirodának a költségei, valamint a munkánk teljes díja is. Amennyiben a Vevő által meghatározott maximális összegen belül nem tudjuk kivitelezni a beszerzést, úgy ajánlunk egy összeget, amely szintén tartalmazza a fenti költségeket és a munkánkért fizetendő teljes árat. Ön mindkét esetben, az előre megadott, fix összeggel kalkulálhat, már a folyamat elindulása előtt, rejtett költségek nélkül.

Mennyi időn belül vehetem át az autómat?

Ezt nagyban befolyásolja, hogy kell-e felépítményt gyártanunk a járműre vagy sem. Amennyiben nem, akkor akár 3-5 héten belül az Ön nevére írva veheti át az autóját. A felépítményezést igénylő autókon akár 1,5-2 hónapot is dolgozunk. Az biztos, hogy a mi részünkről nem szeretnénk sokáig benne tartani az Ügyfelünk autójában a pénzünket, így hamar szeretnénk azt átadni Önnek.

Mikortól számolhatok hitellel?

Már a vásárlás előtt be tudjuk vizsgálni a vevőink hitelképességét és így egy előzetesen elfogadott hitelkérelem birtokában biztosan indulhatunk neki a jármű megvásárlásának.

Van lehetőség használt személyautó beszerzésére is?

Igen. Fő profilunk a kisteherautó, de ez nem zárja ki személyautók beszerzését sem.

Ha kinéztem egy konkrét autót külföldön, vállalják annak a beszerzését?

Alapvetően vállaljuk, viszont ebben az esetben mindenképpen egyedileg kell egyeztetni az értékesítőinkkel a vásárlás részleteiről.

Nem jár kockázatokkal külföldről autót venni?

Ha egy vevő külföldről, direktbe, saját maga vásárol autót, esetlegesen felmerülő hibák esetén, a legjobb esetben is csak nagyon kevés esélye van annak, hogy a külföldi eladóval szemben élni tudjon a szavatossági jogával. Mivel azonban rajtunk keresztül és így belföldi cégtől vásárolja az autót, ez nagyobb biztonságot nyújt Önnek a szavatosságot illetően.

Forduljon hozzánk bizalommal!